Rick and Morty in Rainbow Six Siege? Waar slaat dit nou weer op

Het is aan mij totaal niet besteed. Misschien neem ik Rainbow Six Siege te serieus maar kom op mensen, het is geen carnaval.

To be honest wordt ik er persoonlijk een beetje moe van. Een serieuze tactische shooter waarin we dan allerlei onzin gaan gooien. Is het geen roze eenhoorn, dan is het wel een hamster met een erectie. Maar goed, het is nieuws dus we brengen het maar weer.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert twee exclusieve Rick and Morty-bundels genaamd Sledge Gromflomite en Smoke Pickle Rick, in samenwerking met Adult Swim. De bundels zijn vanaf vandaag 20:00 uur verkrijgbaar.

De Sledge Gromflomite-bundel bevat alle items die nodig zijn om te overleven en sterrenstelsels te verdedigen. De bundel bevat het Sledge Gromflomite-uniform en -hoofddeksel, de Federation Defense-attachment skin, wapenskin voor de M590A1 en een Seal Team Rick-charm.

Verder trekken spelers de beruchte uitrusting aan die Rick heeft geholpen om de riolen te overleven en therapie te vermijden. De Smoke Pickle Rick-bundel bevat het Pickle Rick Rat-pak en -hoofddeksel, een Portal Gun-attachment skin, wapenskin en een Pickle Rick-charm.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments