Nog een maandje en dan heb ik weer een excuus om nogmaals Resident Evil Village door te spelen, want dan komt namelijk de verhalende DLC Shadows of Rose uit. Voor wie niet kan wachten zijn er nu al gameplaybeelden van de uitbreiding te zien.

Behalve de verhaaluitbreiding komt er nog veel meer met het DLC-pakket mee voor de game. Wat te denken van een third person mode en nieuwe levels en personages voor de Mercenaries mode. Maar uiteraard zitten we vooral te wachten op Shadows of Rose, het verhalende deel van de DLC. Hier zijn nu al beelden van te zien die Capcom ons toonde tijdens de TGS stream.

De getoonde gameplay wordt in zijn geheel vanuit third person getoond en laat voldoende van het verhaal zien om een goeie indruk te krijgen. Shadows of Rose speelt zich zestien jaar na de gebeurtenissen uit de hoofdgame af en zal draaien om Ethan’s dochter Rose. In de DLC zal Rose de strijd aangaan met de megamycete waar ze te maken zal krijgen met nieuwe vijanden en waar ze van haar eigen krachten gebruik zal maken om haar vijanden uit te schakelen. Deze DLC zal het verhaal van de familie Winters af gaan sluiten.

Resident Evil Village: Winter’s Expansion komt op 28 oktober uit. Zin in!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments