De release van Resident Evil Village komt rap dichterbij. Met Village krijgen we ook de multiplayer spin-off Re:Verse. Die laatste kunnen we binnenkort al uitproberen tijdens de open bèta van de game.

Iedereen die Resident Evil Village koopt krijgt daar gratis Re:Verse bij, een multiplayer spin-off waarbij vier tot zes mensen het tegen elkaar opnemen in revenge matches. Spelers proberen elkaar met de bekende Resident Evil personages op iconische locaties af te maken om zo de meeste punten te verdienen.

Wanneer een speler sterft kan hij of zij terugkeren als een monster om zo alsnog wraak te nemen. Als monster kun je onderweg kun je viruscapsules verzamelen om te transformeren in nog sterkere monsters. Denk hierbij aan de Nemesis of de Tyrant.

Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die hun wenkbrauwen fronsen bij deze multiplayer game, maar voor iedereen die wel erg nieuwsgierig is naar deze titel, je kunt er al eerder mee aan de slag dan je denkt. Capcom organiseert namelijk een bèta voor Resident Evil Re:Verse van 8 tot en met 11 april, een mooie mogelijkheid om deze titel alvast een paar dagen uit te proberen. Wil je meedoen aan deze test? Dan moet je wel even een Capcom ID-account aanmaken.

Zien we een multiplayer game in het Resident Evil-universum wel zitten, of gaan jullie hem allemaal negeren?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments