Capcom heeft aangekondigd dat er een nieuwe update voor Resident Evil Revelations 2 is vrijgegeven op Xbox One. De update voegt een feature toe waar veel fans op aan het wachten waren, de mogelijkheid om online te spelen.

Toen de game uitkwam was het nog niet mogelijk om online te spelen en Capcom biedt haar excuses aan voor het uitstel, door met een beloning te komen. Spelers van Resident Evil Revelations 2 die geregistreerd staan op Residentevil.net, krijgen 20,000 RE Points waarmee men nieuwe dingen kan ontgrendelen op de site of in de Raid Mode in de game zelf. Naast de nieuwe online modus, zijn er ook vier nieuwe outfits toegevoegd en dit zijn: Lady Hunk en Rachel outfits voor Gina, Mutant Pedro is een nieuwe versie van Pedro, maar de meest vreemde is Lottie. Dit is een beren-outfit voor Cipher die hieronder te zien is.

 

large

 

Capcom heeft daarnaast ook bekend gemaakt dat er meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht van Resident Evil HD. De game kwam uit in januari en het is een HD remaster van de uit 1996 verschenen GameCube game. Deze versie was overigens weer een re-release van de originele Resident Evil, maar met veel mooiere graphics.

Capcom heeft gezegd dat het succes van Resident Evil te danken is aan een geweldig ontwikkelaarsteam en natuurlijk de trouwe fanbase en mond op mond reclame. Het bedrijf bedankt iedereen die de game opnieuw koopt en weer opnieuw ontdekt en de mensen die het voor het eerst gaan spelen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties