Het origineel had de uitbreiding Separate Ways al en de geruchten gingen dan ook al langer rond dat deze uitbreiding ook naar de remake zou komen. Gisteravond werd dit door Capcom dan ook bevestigd. En we hoeven er niet eens lang op te wachten.

Separate Ways is een verhalende uitbreiding die draait om Ada Wong, de mysterieuze dame in het rood. In deze uitbreiding volgen we haar op haar missie die zich gelijktijdig afspeelt met die van Leon die de dochter van de president moet redden. De uitbreiding kost $9,99 en dus mag je er redelijk vanuit gaan dat hij dat in euro’s ook gaat kosten. Verder hoeven we er ook niet lang op te wachten, want Separate Ways komt al over iets minder dan een week uit op 21 september.

Naast Separate Ways had Capcom ook nog een uitbreiding voor de Mercenaries Mode voor ons. Deze update is gratis en brengt ons onder andere Albert Wesker als speelbaar personage. Ook deze update komt volgende week al.

Na minstens zes runs door de campaign van deze game ben ik in elk geval wel toe aan wat verse nieuwe content. Kom maar op!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties