Demo’s zijn tegenwoordig bijna niet meer te vinden op consoles. Erg jammer vind ik zelf, soms mis ik de tijd van discs volgestouwd met allerlei demo’s. Gelukkig is Capcom vandaag ons lichtpuntje in de duisternis.

You’ve got one shot, officer!

Zojuist verscheen er een heet nieuwtje op het interwebs. Er zou namelijk een omschrijving gelekt zijn van een demo van de remake van Resident Evil 2. Het zou gaan om een zogeheten ‘one-shot’ demo. Waarbij je de demo dus één keer 30 minuten mag spelen. Het is dus volledig aan jou of jij die 30 minuten invult. Met het in je opnemen van de griezelige sferen of dat je probeert zo ver mogelijk in de demo te komen.

De demo verschijnt op 11 januari in de Xbox store en zal de 31ste weer op mysterieuze wijze verdwijnen. Logisch, want op de 25ste kun je de volledige game tenslotte al aanschaffen. Hieronder trouwens een vertaling van de originele omschrijving.

Deze speciaal gemaakte demo maakt het mogelijk om deze nieuwe Resident Evil 2 te ervaren. Ondanks dat je zo vaak dood kan gaan als nodig, heb je maar 30 minuten om de demo te voltooien. Neem de horrorsfeer in je op en doe dat in je eigen tempo. Doe dus rustig aan of jaag door de demo om alle puzzels in het Raccoon Police Department op te lossen. Resident Evil 2 kwam origineel uit in 1998 en werd een van de meest iconische games aller tijden. Deze demo is beschikbaar tot 31 januari 2019. Je moet zijn ingelogd en een actieve internetverbinding hebben om te kunnen spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments