Resident Evil 2 krijgt gratis DLC

Nog maar één nachtje slapen en dan mogen we los met de remake van Resident Evil 2. Om alvast goed in de stemming te komen is hier de fantastische launchtrailer.

Zo, al bijgekomen van de trailer? Mooi zo, want er is meer te melden over de zombiegame van Capcom. Er komt namelijk na de release nog veel meer content geheel gratis onze kant op.

Als ode aan het origineel krijgen we bijvoorbeeld de originele character skins van Leon en Claire. Lekker ouderwets en blokkerig dus. Vooralsnog zijn deze skins echter alleen nog maar bevestigd voor onze Japanse vrienden en is het onduidelijk of ze ook naar het westen komen. Het zou wel grappig zijn. Veel interessanter nieuws is het aangekondigde ‘Ghost Survivors’.

The Ghost Survivors zal meerdere korte verhaallijnen bevatten zoals die van Robert Kendo, de eigenaar van Kendo’s gunshop, maar ook van andere overlevenden. Het lijkt een soort episodische content te gaan worden die meer diepte moet gaan brengen rondom de hoofdgebeurtenissen in de game.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de review en ik kan alvast verklappen dat de game niet teleurstelt. Wie van jullie kijkt er nog meer uit naar deze remake?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments