Remothered: Tormented Fathers is vanaf nu verkrijgbaar op de Xbox

Resident Evil 7 is allang uitgespeeld, The Evil Within 2 was een toffe game, maar viel als horrorgame wel lichtelijk tegen en de remake van Resident Evil 2 laat nog tot eind januari op zich wachten. Is er dan helemaal niks meer te griezelen? Jawel, Remothered: Tormented Fathers is vanaf nu verkrijgbaar op de Xbox.

Remothered is een horrorgame waarin psychologie een grote rol speelt. Helden en vijanden zijn atypisch en de grenzen tussen goed en kwaad zijn onduidelijk. De game draait om Rosemary Reed die in het huis van de gepensioneerde notaris Dr. Felton arriveert alwaar ze het mysterie rond de dood van zijn vrouw en kind moet onderzoeken. Gedurende dat onderzoek wordt Rosemary constant gedwarsboomd door de verpleegster van Dr. Felton, maar stukje bij beetje komt de waarheid boven water.

Remothered: Tormented Fathers is een survival horrorgame, maar je hebt geen wapens tot je beschikking. In plaats daarvan moet je gebruik maken van je intuïtie en je omgeving terwijl je constant de druk voelt van je vijanden. Verstop je jezelf, of ren je weg?

De game is het eerste deel uit een trilogie en de screenshots en de trailers zien er goed uit. Ook de soundtrack moet in orde zijn. Deze is namelijk gecomponeerd door Nobuko Toda. Deze man heeft ook gewerkt aan de soundtracks voor Metal Gear Solid, Halo en Final Fantasy.

Remothered is nu verkrijgbaar. Wie van jullie gaat hem halen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments