Remothered: Broken Porcelain komt een week eerder

In een verrassende zet slechts een maand voor de gecommuniceerde lanceringsdatum van 20 oktober voor Remothered: Broken Porcelain, kondigde de indie uitgever Modus Games vandaag aan dat ze het horrorvervolg Remothered: Broken Porcelain nu uitbrengen op 13 oktober.
 
Remothered: Broken Porcelain komt naar Xbox One voor € 29,99, volgt de veelgeprezen Remothered: Tormented Fathers en bevat nieuwe gameplay-mechanica en verhalende elementen die zelfs de dapperste spelers zullen afschrikken. Remothered: Broken Porcelain, geregisseerd door Chris Darril van Darril Arts en ontwikkeld door Stormind Games, verweeft gebeurtenissen van de eerste editie met deze geheel nieuwe ervaring die fans en nieuwkomers meetrekt in een ongelooflijk meeslepende en angstaanjagende ervaring, geheel gecentreerd rondom de mysterieuze gebeurtenissen van Ashmann Inn.

Dit is een ongelooflijk drukke maand voor spellen, met name horrorspellen. Hoewel het verschuiven van datums niet gewoon is, willen we horrorfans graag de kans geven om Broken Porcelain vroeg te krijgen, zodat spelers meer tijd hebben om alle geweldige spellen te ervaren die rondom Halloween worden uitgebracht.

Shane Bierwith, EVP wereldwijde marketing bij Modus.

Remothered: Broken Porcelain fungeert zowel als voorloper als vervolg op zijn voorganger. En hoewel horrorliefhebbers nu de uitdagende puzzels, de uitgebreide overlevering en de intense, complexe personages een week eerder dan verwacht kunnen verkennen, zal de ervaring hen waarschijnlijk nog lang achtervolgen nadat het spel is afgelopen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments