Remnant II onthuld bij de Games Awards

Gearbox Publishing en Gunfire Games hebben Remnant II aangekondigd, het vervolg op de bestseller Remnant: From the Ashes, een third-person action-survival shooter waarin de laatste resten van de mensheid het opnemen tegen de schrijnende krachten van het kwaad. 

Remnant II ontwikkelt de co-op survival shooter met nieuwe ongeziene werelden vol dodelijke verrassingen en ontmoetingen. Doe mee aan de strijd om de mensheid te redden in een dynamisch gegenereerde wereld vol met vertakkende quest lines, unieke buit en overweldigende kansen die verkenning en herspeelbaarheid aanmoedigen, alleen of in coöp met drie personen. Spelers bepalen hun eigen speelstijl met een uitgebreid Archetype-klassensysteem en een breed assortiment wapens, bepantsering en speciale uitbreidingen terwijl ze zwaar bevochten uitdagingen overwinnen om het uitsterven van de mensheid te voorkomen. Remnant II zal in 2023 verkrijgbaar zijn.

Remnant II dompelt spelers onder in een verwoeste wereld die een mix vereist van methodische en frenetieke afstands- en mêleegevechten tegen sluwe vijanden en afstraffende eindbaasgevechten. Ga de strijd aan als eenzame wolf of maak de kansen gelijk door met twee vrienden een team te vormen en ontzagwekkende uitdagingen te overwinnen. Telkens wanneer spelers een nieuwe speelronde van Remnant II beginnen, worden ze in een nieuwe wereld gebracht die is opgebouwd uit een brede pool van locaties, vijanden, NPC’s, eindbazen en wapens. Deze dynamisch opgebouwde levels zorgen voor unieke ervaringen doordat elementen organisch in de wereld en het verhaal worden verweven. 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments