Remnant 2 brengt later deze maand DLC uit

De eerste uitbreiding van Remnant 2 is binnenkort te spelen. Wat mogen spelers van The Awakened King-DLC verwachten?

In de aankomende DLC voor Remnant II is ‘The One True King’ ontwaakt en uit op wraak. Gecorrumpeerd door de Root tijdens zijn bijna-doodslaap, ziet de gek geworden koning verraad op elke hoek en is hij uit op een wraakzuchtige razernij. Sinds zijn kasteel voor het eerst verscheen in een kuststad van Dran, zijn de getijden woest en het weer chaotisch, waarbij allerlei wezens uit de diepten tevoorschijn komen en vele mysteries achterlaten. In bovenstaande trailer kunnen we alvast een mooie indruk krijgen!

In een gloednieuw verhaal moeten overlevenden de geheimen achter de koning ontrafelen door een mysterieus nieuw gebied binnen de wereld van Losomn te verkennen. Op deze vreemde nieuwe locatie zullen overlevenden nieuwe kerkers doorkruisen, krachtige uitrusting verkrijgen, onverwachte bondgenoten ontmoeten en nieuwe bedreigingen het hoofd bieden in hun avontuur om The One True King te bereiken en hem voorgoed te verslaan.

De DLC voegt dus naast een nieuwe verhaal ook nieuwe gebieden, wapens en characters toe. Kortom, een mooie eerste uitbreiding van een game die menig spelers afgelopen zomer aangenaam wist te verrassen. Twijfel je nog over Remnant 2 of ben je nieuwsgierig geraakt? Check dan hier de XBNL-review van Remnant 2.

De DLC is vanaf 14 november 2023 beschikbaar en 10 euro gaan kosten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties