We kennen Remedy vooral van Alan Wake en Quantum Break. Enkele weken geleden lieten we jullie al weten dat Remedy met twee nieuwe games bezig was maar over één van die games was niet zoveel bekend. Nu weten we iets meer.

De game met de codenaam “Project 7” heeft namelijk een uitgever gevonden. 505 Games zal de game uit gaan brengen. Zij hebben een deal met Remedy van maar liefst 7,75 miljoen dollar afgesloten.

Project 7 zal een third-person actie game gaan worden en het speelt zich af in een totaal nieuwe wereld zoals we die wel kennen van eerdere Remedy games. Een soort Alan Wake 2 maar dan weer net niet. De studio zegt er het volgende over: “Het heeft een intrigerend cinematisch verhaal en een game structuur die je lange tijd bezig zal houden. P7 heeft game mechanics die je nog nooit eerder in een Remedy game hebt gezien. De game wordt gebouwd met Remedy’s eigen Northlight Engine”.

Na Quantum Break heeft Remedy nog een aantal pogingen gedaan om een Alan Wake vervolg van de grond te krijgen maar uiteindelijk is dat toch niet gelukt. Met P7 laat Remedy zien dat ze dit nu achter zich hebben gelaten. Het wordt ook de game sinds 2003 die niet exclusief voor Microsoft gemaakt wordt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments