Quantum Break is een game die ik niet snel vergeet, prachtige graphics en goede gameplay gecombineerd met een sterk verhaal. De studio achter dit pareltje heeft aangekondigd bezig te zijn met 2 nieuwe titels.

Een sterk fiscaal jaar voor Remedy

Remedy maakte kortgeleden in een persbericht bekend wat hun jaarcijfers zijn van het afgelopen jaar en die zien er goed uit. In 2016 hadden ze een omzet van maar liefst €16,4 miljoen, hiermee is de omzet met bijna 20% gestegen ten opzichte van 2015. Daarnaast hebben ze een winst van bijna €4 miljoen mogen behalen. Al met al hebben ze niks te klagen daar en is er genoeg reden voor wat extra leuk nieuws voor de spelers.

CrossFire

Crossfire is een gratis online shooter voor de pc die wereldwijd door ruim 650 miljoen mensen is gespeeld en een jaarlijkse omzet haalt van 1 miljard dollar. De game is in 2007 uitgebracht voor de pc en Remedy wil samen met de huidige ontwikkelaar dit succes voortzetten en een vervolg maken op deze succesvolle titel. Zodra hier meer over bekend is laten we dit natuurlijk direct weten.

P7

Naast deze bekende titel is er nog een game op komst, een compleet nieuwe IP genaamd P7. Alhoewel, dat is nog gewoon de codenaam. Verder is er nog totaal geen info over bekend, het is dus nog even afwachten wat Remedy voor ons in petto heeft. Maar als ik kijk naar de kwaliteit van vorig jaar heb ik er wel vertrouwen in. Wat denken jullie?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments