De remasters vliegen ons om de oren. PlatinumGames is de volgende ontwikkelaar die besloten heeft om twee oudere titels nogmaals uit te brengen.

We beginnen met Vanquish. Vanquish is een third person actiegame die in 2010 uitgebracht werd voor de Xbox 360 en de PS3. In de game speel je met Sam Gideon die voor DARPA werkt. Sam heeft de beschikking over een enorm geavanceerd, mechanisch pak waarmee hij met idiote snelheden vijanden kan beschieten, slaan en waarmee hij de tijd kan vertragen en superstoer sliden. De game speelde heerlijk weg, maar ondanks de vele positieve geluiden rondom de game is een tweede deel er nooit van gekomen.

Nu dook de game ineens als remaster op in de Microsoft Store. Vanaf 17 februari 2020 kunnen we los met deze heerlijke actiegame in 4K en 60 FPS.

Ook Bayonetta wordt opgepoetst

Naast de vondst van Vanquish in de Microsoft Store dook nog een titel van PlatinumGames op. Bayonetta komt ook op 17 februari als remaster naar de Xbox One en krijgt dezelfde behandeling als Vanquish, dus ook deze actietopper is straks in 4K en 60 FPS te spelen.

Bayonetta is ook (hoe kan het ook anders) een actiegame waarin je speelt met de heks Bayonetta. Het is een vrij bizarre, maar ook supervette game en dankzij de gave van Bayonetta om van gedaante te veranderen kun je op de raarste en tofste manieren je vijanden te lijf gaan.

Hoewel we allemaal het liefst nieuwe titels zien is een opgepoetste versie van een oude game op zijn tijd ook wel lekker toch? Gaan we deze toppers nog een keer wagen, of hebben we geen zin meer in oude opgepoetste titels?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments