Remaster van Star Wars™: Dark Forces aangekondigd!

Fans van Star Wars mogen alvast een kruis in hun agenda gaan zetten. Nightdive Studios heeft namelijk een Star Wars™: Dark Forces aangekondigd.

Star Wars™: Dark Forces Remaster wordt weer tot leven gebracht door het team van Nightdive Studios. De studio heeft het spel volledig geremasterd via hun eigen KEX-engine, waardoor het spel op moderne consoles kan draaien met een resolutie tot 4K en een framerate van 120FPS. Volgens de studio zullen zowel nieuwe als terugkerende spelers kunnen genieten van de ‘verbeterde gameplay, hoogwaardige texturen, verbeterde belichting en rendering, en ondersteuning voor gamepads in Star Wars: Dark Forces Remaster’. Dit zal menig Star Wars-fan ongetwijfeld als muziek in de oren klinken.

Het originele Star Wars: Dark Forces uit 1995 zette de standaard voor FPS-games, met spelers die een aanzienlijke mate van beweging en interactiviteit kregen, een grote selectie van items en power-ups, en meeslepende omgevingen.

Star Wars™: Dark Forces Remaster komt op 28 februari 2024 uit op de Xbox Series X|S en Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Maurice
Maurice
1 maand geleden

Ik heb het origineel gespeeld, maar dit ziet er toch niet meer uit? Een remake zou ik blind kopen, maar dit is gewoonweg te oud voor een remaster.