Gister kwam na maanden van geruchten dan het nieuws dat niet alleen Mafia II, maar de hele trilogie een remaster zou gaan krijgen. Een releasedatum was nog niet bekend, maar nu blijkt dat we voor Mafia II helemaal niet zo veel geduld meer hoeven op te brengen. Die komt volgende week al.

Eigenlijk moesten we nog tot aankomende dinsdag wachten op meer nieuws over de remaster, maar Microsoft besloot om alvast wat eerder wat details in de Store te plaatsen. Dit lijkt trouwens niet helemaal de bedoeling geweest te zijn, want inmiddels is de titel weer spoorloos.

Wat er eerder wel stond is dat de game Mafia II Definitive Edition gaat heten, dat het alle uitgebrachte DLC gaat bevatten en dat de game volgende week al beschikbaar zou zijn, vanaf 19 mei om precies te zijn.

Eerste deel wordt een remake

Dan het originele Mafia uit 2002. Die game gaat geen simpele remaster worden, maar een remake waarbij de game volledig opnieuw gemaakt is. De studio achter deze remake is Hangar 13 die ook al verantwoordelijk waren voor Mafia III. Ook voor deze game was een releasedatum te vinden, namelijk 27 augustus.

Op social media gingen al diverse screenshots in de rondte en ook het artikel van gisteren stonden ze in, maar voor degenen die ze gemist hebben, check it out.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments