De release van de Xbox Series X staat officieel op de feestdagen van 2020 gepland. Heeft een foutje de exacte release verklapt?

Wat is er aan de hand. Oplettende bezoekers van de productpagina van de Series X op Microsoft.com zagen ineens iets anders staan. In plaats van Holiday 2020 stond er Thanksgiving 2020 als release vermeld. Om precies te zijn praten we dan over 26 november. Met Black Friday, die een dag na Thanksgiving los gaat, in de buurt zou dit op het eerste gezicht geen vreemde keuze zijn.

Volgens Microsoft, die op alle pagina’s de aanduiding al heeft gecorrigeerd, was dit een foutje en is er niets veranderd. De release heeft geen exacte datum maar is nog steeds de feestdagen van 2020. Logisch gezien zou een release een dag voor Black Friday ook eigenlijk waanzin zijn. Op die dag gaat de wereld al in overdrive en zien we chaos bij de winkels ontstaan. Om op dat moment dan ook een Series X los te laten zou waanzin zijn.

Maar waar rook is… We wachten het af.

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
darow Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
darow
Lid
darow

Uiterlijk November wordt het sowieso, gezien dat net voor de feestdagen is. Enige waar rekening gehouden moet worden is Corona.