De game is alweer een tijdje beschikbaar voor allerlei platformen, behalve Microsoft’s console. Daar is nu verandering in gekomen.

Rogue Legacy werd een paar maanden geleden aangekondigd voor Xbox One, maar daar bleef het dan ook bij. Abstraction Games en Cellar Door Games zijn nu eindelijk naar voren gekomen met een concrete releasedatum voor deze geliefde game. 27 mei mogen we de game dus verwelkomen op onze favoriete zwarte doos. In Rogue Legacy is het de bedoeling om een willekeurig gegenereerde dungeon te verkennen, vier bazen te verslaan in vier unieke gebieden en uiteindelijk de eindbaas van zijn leven te beroven.

Wanneer een personage sterft, zal de speler in de huid kruipen van een van de willekeurig gegenereerde erfgenamen van het personage. Elk van deze afstammelingen hebben hun eigen unieke kenmerken en vaardigheden. Daarnaast hebben ze ook genetische eigenaardigheden zoals kleurenblind zijn, geestelijke gezondheidsproblemen en dwarfism, wat er denk ik op neer komt dat je gewoon een de dwerg blijft. Check nu een video van TotalBiscuit die even haarfijn uitlegt wat Rogue Legacy nou echt is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties