Releasedatum S.T.A.L.K.E.R. 2 bekend gemaakt

Vandaag heeft GSC Game World, de studio verantwoordelijk voor S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, een releasedatum bekend gemaakt.

Stalker 2 wordt op 5 september 2024 uitgebracht. Door de omstandigheden in hun land, heeft de studio uit Oekraïne de game meermaals uit moeten stellen. De afgelopen maanden werd echter duidelijk dat de game weer in ontwikkeling is en het gerucht van een naderende releasedatum kwam regelmatig voorbij. In een korte, maar sfeervolle trailer doen de ontwikkelaars de aankondiging.

S.T.A.L.K.E.R. is van origine een survival shooter game met RPG elementen die je het best met Metro en Fallout kunt vergelijken. Met S.T.A.L.K.E.R. 2 verwachten we hetzelfde als met deel 1 en komt dat eigenlijk het dichtst bij Metro Exodus. Kortom, een open wereld of in ieder geval open landschappen waar je missies krijgt om facties te helpen en zaken te gaan onderzoeken.

Ben je benieuwd naar S.T.A.L.K.E.R. 2 en wil je er graag meer over weten. In ons overzichtsartikel kun je er alles over lezen en zijn meerdere trailers van de game te bekijken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties