Microsoft maakte eerder dit jaar bekend de uitgever te zijn van PlayerUnknown’s Battlegrounds. De belofte die daarbij kwam was dat de game nog dit jaar uit zou komen en die belofte wordt waargemaakt, want we hebben een releasedatum!

PlayerUnknown’s Battlegrounds (afgekort PUBG) is een competitieve shooter waarin maximaal 100 spelers het tegen elkaar opnemen. Je wordt met een parachute gedropt en mag het vervolgens tegen andere spelers opnemen.

Onderweg kunnen spelers steden plunderen voor wapens, armor en nog veel meer loot. Interessant is dat de map van de game steeds kleiner wordt en er dus uiteindelijk een winnaar uit moet komen.

Microsoft liet tevens weten dat er drie cosmetische dlc-pakketten komen. Deze zijn exclusief voor de Xbox One. De prijs hiervan is nog niet bekend. Wel mogen we verwachten dat deze tijdelijk zijn, daar Microsoft met PUBG voorlopig weg wil blijven van microtransacties.

Op 12 december zal PUBG verschijnen op de Xbox One (X). De game zal in eerste instantie deel uitmaken van het Preview Program, aldus Microsoft.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments