De loodgieter van Ubisoft is weer met vakantie en je weet wat dat betekent. Volgens het nieuwste lek hebben we voor Immortals Fenyx Rising een releasedatum. Waar zit het gat?

Gisteren kon je hier lezen dat Gods and Monsters voortaan met een nieuwe naam door het leven zal gaan. Immortals Fenyx Rising gaat het nieuwste kindje van Ubisoft heten. We weten dat we deze titel volgende week een full reveal tijdens de Ubisoft Forward gaat krijgen. Wat we gisteren nog niet wisten is een mogelijke releasedatum. In het gepubliceerde bericht heb ik laten doorschemeren dat ik er over twijfelde of deze game een releasedatum voor komende half jaar zou krijgen. Ubisoft heeft namelijk al een insane vette line-up staan. Zou daar nog een titel bij passen?

Immortals Fenyx Rising komt 3 december uit

We werden vanochtend al in onze Discord getipt. Op Twitter had de bekende insider Wario64 gemeld dat Immortals Fenyx Rising kortstondig in de Microsoft Store was gespot. Met alle toeters en bellen. Screenshots, tekst en releasedatum. Volgens de store moet Ubisoft’s nieuwste IP op 3 december 2020 uit gaan komen. De fout werd al snel gecorrigeerd en de game is op dit moment niet meer in de Store te vinden. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Volgens de beschrijving in de store komt Immortals Fenyx Rising met zogenaamde Smart Delivery technologie. Voor diegenen die dit ontgaan is leggen we het nog eens uit. Je koopt één exemplaar van de game en kunt deze game vervolgens op de huidige console generatie spelen (Xbox One) alsmede op de volgende generatie consoles (Xbox Series X) die later dit jaar uit zal komen. Verder kunnen we uit de tekst een aantal andere zaken opmaken. Zo zal de Griekse mythologie centraal komen te staan en speel je met het character Fenyx. Het doel van Fenyx is om de Griekse goden te gaan redden. Er rust dus nogal druk op de smalle Fenyx’s haar schouders.

Hoewel enkel screenshots vrij weinig over de uiteindelijke gameplay zeggen, lijkt het vooral georiënteerd rondom action-adventure gameplay. Een concept waarmee Ubisoft natuurlijk goed uit de voeten kan. We zullen ongetwijfeld nog wat meer tijdens de full reveal van volgende week te weten komen. Wellicht dat in aanloop er naar toe nog ergens een kraantje lekt. Op de redactie staat de dweil in ieder geval klaar. We gaan het zien!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments