Overwatch is weer een game van Blizzard waar men veel van verwacht. Blizzard weet als geen ander hoe ze een meeslepende toffe game kunnen maken met een rijke wereld. Na veel nieuws is nu eindelijk bekend wanneer de game uitkomt.

Er waren al geruchten en nu blijken de geruchten een keer te kloppen. Overwatch krijgt nog een open beta en daarna komt de volledige game uit op 24 mei, dit heeft de ontwikkelaar bevestigd. De beta zal 5 t/m 9 mei zijn voor de Xbox One. Een leuke verrassing voor mensen die de game voor 29 april besteld hebben, ze kunnen vanaf 3 mei al aan de slag! Plus je kan nog een vriend uitnodigen om even mee te doen. Leuk bedacht of niet?

1280x720--DC
Lekker knallen in Overwatch

Gedurende de beta hebben alle spelers de beschikking over alle 21 characters en elke map die de volledige versie zal bieden. Blizzard wil op die manier zorgen dat spelers de volledige speelervaring krijgen met een volledige game.

Let er wel op dat je Xbox Live Gold nodig hebt voor de beta, anders zit een potje Overwatch er niet in voor je. Aan de ene kant begrijpelijk maar aan de andere kant was het een goede zet geweest als alle spelers op de Xbox One de game konden checken. Zo trek je wellicht een groter publiek. Maar ja, wie heeft tegenwoordig geen Xbox Live Gold…

maxresdefault
Verwacht lekker veel wapens in Overwatch
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments