Anthem is begin dit jaar helaas uitgesteld naar 2019. Met als voornaamste reden dat het de release van een nieuwe Battlefield in de weg zou zitten. Eindelijk weten we wanneer Anthem te spelen is. 

Als je het doet…

Ik heb helemaal niks tegen games die uitgesteld worden. “Als je het doet, doe het dan goed” kon mijn oma altijd zo mooi zeggen en daar ben ik het in dat opzicht zeker mee eens. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het af en toe ronduit k.u.t. is als die ene game waar je al zo lang op zit te wachten uitgesteld wordt. Zo ook was dit het  geval bij Anthem, de nieuwe ip van BioWare waar menigeen al lang op zit te wachten en waarvan de verwachtingen inmiddels behoorlijk hoog liggen.

De game werd op de E3 van 2017 aangekondigd met een zieke trailer en sindsdien heb ik alleen maar meer zin gekregen om de game helemaal kapot te spelen. Helaas werd de game begin dit jaar definitief uitgesteld naar 2019, met nog geen exacte datum. De reden hiervoor is dat BioWare wil dat de volledige focus op deze nieuwe titel ligt, een game als Battlefield zou dit mogelijk verstoren (of zou de angst meer in de release van RDR 2 zitten?). Gelukkig weten we nu eindelijk wanneer de game dus wél uit gaat komen en dat zal ergens in maart 2019 zijn. Schrijf dit dus maar vast in je agenda!

Al met al hebben ook de developers erg veel zin in de game. Volgens Jorgensen, de CFO van EA, zal de game goed in de smaak vallen bij veel spelers. Daarnaast zou de studio bezig zijn met het ontwikkelen van “live diensten” voor in de game. Wat deze precies zullen inhouden is tot nu toe nog onbekend. Zodra we meer weten, zijn jullie uiteraard de eerste die het te lezen krijgen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments