Releasedatum Tekken 7 is bekend en nieuwe trailer

Aankomende zomer mogen we weer digitaal meppen

Namco Bandai heeft lekker nieuws voor de leunstoelninja’s. De releasedatum van Tekken 7 is namelijk bekend. Het feit dat de game een half jaar later komt dan verwacht moeten we dan maar gewoon accepteren.

Haal de arcadesticks maar weer uit het stof en kraak die vingers maar even goed. Vanaf 2 juni mogen we met ons allen weer los in het Tekkenuniversum. Namco Bandai bracht namelijk bovenstaande trailer uit met daarin de releasedate voor de nieuwe brawler.

Uitstel

De game stond oorspronkelijk gepland voor ‘Early 2017’. Projectleider Katsuhiro Harada realiseert zich dat juni niet ‘Early’ is en biedt daar zijn verontschuldigingen voor aan, maar legt ook uit waarom er uiteindelijk voor 2 juni is gekozen.

We hebben een aantal titels gezien, waaronder een paar van onszelf, die niet genoeg content hadden tijdens de launch, of wat het dan ook was, dat ervoor zorgde dat gamers op het product gingen bashen. Om een soortgelijk scenario te voorkomen hebben we besloten door te gaan met het oorspronkelijke contentplan. Zelfs als dat betekent dat de game wat later komt.

Puik plan Harada. Dus omdat een andere titel, laten we zeggen Street Fighter, niet af was tijdens de launch en gamers dit niet konden waarderen hebben jullie besloten dit maar niet met Tekken te doen? Ben ik de enige die het vreemd vind dat dit zelfs maar een overweging is geweest het niet te doen? Rare jongens die Japanners.

Anyways, ik kan er wel mee leven dat ik hierdoor wat langer op de game moet wachten. Voor alle andere fans had Harada dit nog te zeggen:

Early is in de ogen van veel fans waarschijnlijk maart of april. Wij gaan er daarom ook niet omheen draaien. Juni is niet vroeg. Het spijt ons.

Het is al wel goed. Ik wacht geduldig af tot ik weer mag kont schoppen met Hwoarang. Wat jullie? Goede zaak of willen jullie toch alleen maar online?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments