Release Trailer van Tropico 6

Koning, Keizer, Admiraal. El Presidente kennen ze allemaal!

Het is tijd om het heft in eigen handen te nemen en je eigen totalitaire regime te bouwen. Vanaf 31 augustus kan dat in het gloednieuwe deel van de inmiddels alom bekende Tropico.

Ben jij een bruggenbouwer, of bouw je liever muren en laat je het andere eiland ervoor dokken? In de release trailer van Tropico 6 lijkt er veel mogelijk!

Tropico 6 is een singleplayer sim city-builder waarin jij als president een staat bestuurt. Een pittige taak die de nodige creativiteit en vindingrijkheid vraagt. Je fellow Tropicanen tevreden houden, zorgen voor genoeg vertier en tegelijkertijd je infrastructuur efficiënt organiseren, en je verkiezingstoespraken voorbereiden. Het zit er allemaal in, en meer! 

In het nieuwste deel van ontwikkelaars Limbic Entertainment zal het mogelijk worden om over meerdere eilanden aan je presidentschap vorm te geven. Ook kun je jouw agenten de wereld over sturen om je rightful belongings op te halen, zoals het Vrijheidsbeeld en de Eiffeltoren. Uiteraard moet er ook geld binnen komen, want je paleis heeft natuurlijk geregeld luxe upgrades nodig. 

Kortom, heb je bij de recente provinciale statenverkiezingen niet de zetel gekregen waar je zo op had gehoopt? Niet getreurd! Deze zomer kun je dan alsnog je politieke ambities waarmaken in het gloednieuwe deel van Tropico. All hail the king!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments