Release nieuwe Witcher RPG aangekondigd

The Witcher, daar waren we toch wel mee uitgespeeld? Nou, niet dus.

Vandaag heeft CD Projekt RED laten weten dat niet alleen GWENT een release heeft maar ook een verhalende game Thronebreaker: The Witcher Tales genaamd. Op 4 december komt deze game uit voor de Xbox One.

Thronebreaker: The Witcher Tales is een rpg die zich natuurlijk in de wereld van The Witcher afspeelt. Het combineert een verhaal met unieke puzzels en gevechten op basis van kaarten. Het verhaal draait om Meve, een koningin die zich oorlogsveteraan mag noemen en heerst over de twee noordelijkste landen, Lyria en Rivia. De Nilfgaardians staan op punt haar land in te vallen. Dit zorgt ervoor dat Meve op oorlogspad gaat en wraak neemt.

Tijdens het avontuur zal je nieuwe delen van The Witcher wereld betreden en wederom quests vol verhalen aangaan. Ondertussen versterk je het leger en ga je gevechten aan die gebaseerd zijn op het systeem van GWENT.

Daarnaast komt op diezelfde dag het bekende kaartspel GWENT: The Witcher Card Game uit. Deze versie zal trouwens een aantal behoorlijke veranderingen laten zien ten opzichte van de game die we uit The Witcher kennen. Het bord zal een totale upgrade krijgen en zal volledig driedimensionaal zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments