Red Faction Guerilla Re-Mars-tered? Nope, geen spelfoutje, maar wel de naam van het opgepoetste Red Faction Guerilla dat binnenkort naar de Xbox One komt.

Het lijkt echt wel of de industrie door de ideeën heen is tegenwoordig. Of zijn ze misschien strontlui en willen ze even makkelijk cashen? Hoe dan ook, Red Faction Guerilla wordt geremastered en komt in het tweede kwartaal van dit jaar naar de Xbox One.

De game kwam oorspronkelijk uit voor de Xbox 360 en de PS3 en speelde zich af op Mars. Hier was jij onderdeel van een rebellengroep die vocht tegen de onderdrukkers van de aarde, de Earth Defense Force.

Waar de game echt om bekend stond was de destructie en uiteraard zit dit ook in de remastered editie. Alles wat je op Mars tegenkomt kan kapot. Gebouwen, tunnels en al het andere dat in je weg staat kan netjes vernietigd worden. Ook kun je dit gebruiken om vallen te zetten voor de EDF. De game heeft een open wereld en je kunt zelf bepalen welke missies je als eerste doet.

De game gaat grafisch een flinke poetsbeurt krijgen met verbeterde textures, schaduwen en lichteffecten. Zoals dat tegenwoordig hoort gaat hij ook in volledig native 4K draaien op de Xbox One X.

Iemand die zijn ruimtepak alvast afstoft of zijn we remaster-moe?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments