De fans zaten er al met smart op te wachten. De Online mode in Red Dead Redemption 2. Vanaf morgen gaat hij van start.

Red Dead Redemption Online wordt wel in fases uitgerold. Als eerste mogen morgen, de 27ste, de bezitters van de Ultimate Edition van start gaan. Op woensdag de 28ste  gaat groep twee los, dat zijn de spelers die de game op dag van release al gespeeld hebben. De dag daana, 29 november, komen de spelers die de game tussen 26 en 29 oktober hebben gespeeld. Vanaf 30 november is iedereen welkom.

Beschreven staat het volgende:

Met de gameplay van Red Dead Redemption 2 als basis zal het prachtige landschap, de steden en dorpen en de bewoners van Red Dead Redemption 2 overgaan naar een nieuwe levende wereld die je deelt met talrijke andere spelers. Maak je character en zet zijn skills in om zo je eigen speelstijl te creeren en ga op weg.

Onderzoek deze grote wereld alleen of met vrienden. Maak of sluit je aan bij een posse tot wel zeven spelers, ga met zijn allen rond het kampvuur zitten, ga jagen of vissen, bezoek de steden, vecht met vijandelijke bendes en val hun hideouts aan, ga op zoek naar schatten, neem deel aan missies of vecht tegen outlaws.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments