Hij stond al hoog in de verlanglijst van de stemmers die op de site van Xbox hun voorkeur konden laten horen voor de games die backward compatible zouden moeten worden.

Red Dead Redemption is één van de grote titels op de Xbox 360. Deze titel uit 2010 gemaakt door Rockstar, heeft vele awards binnengehaald dus het is dan ook niet vreemd dat velen hem ook gewoon op de Xbox One willen spelen. Vanaf nu behoort dat te kunnen, nog niet officieel maar via een omweg. Als je er naar zoekt, dan is hij niet vindbaar in de Xbox Store als Xbox One titel. Maar gelukkig zijn er meer wegen die naar Rome leiden. De gebruiker RockoHoward heeft namelijk op NeoGaf laten weten dat hij de backward compatible versie bezit en dat als je naar zijn gamertag zoekt, hem gaat volgen dan kan je daar in zijn games ook de link naar de backward versie van Red Dead Redemption vinden.

reddeadbc

Dit is geen broodje aap want ik heb al meerdere spelers in mijn vriendenlijst staan (zie foto) die hem hebben binnengehaald. Helaas lukt dit dus alleen met de digitale versie. De disc laat nog steeds de melding zien dat deze game nog niet speelbaar is.

Helaas blijkt het juichen maar van korte duur geweest. Ondertussen heeft Microsoft zijn foutje ontdekt en het lek afgesloten. Op Twitter horen we al van meerdere personen dat het aankopen en downloaden via de link je opzadelt met het spel Hexic. Diegene die hem al hadden geïnstalleerd, die krijgen nu de melding dat er een update nodig is en kunnen de game dus niet starten.

update ellende

Maar we kunnen er van uit gaan dat deze titel al snel officieel beschikbaar zal zijn voor alle Xbox One spelers.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments