Dat de Game Pass een geweldige uitvinding is, dat weten we nu wel. Prachtige games die je (tijdelijk) lekker kan spelen. Soms komt er een pareltje in de Pass terecht.

Natuurlijk heeft bijna iedereen hem al gespeeld. Het bekende cowboyspel Red Dead Redemption II. Maar heb je dat nog niet en wil je dit geweldige avontuur alsnog gaan spelen, vanaf 7 mei kan je aan de slag. Tenminste, als je de Game Pass bezit.

Red Dead Redemption II vertelt het verhaal van de bende van Dutch van der Linde. Amerika gaat richting de 20e eeuw en langzaam maar zeker verdwijnt het Wilde Westen en sterven de laatste outlaws uit. Je speelt als Arthur Morgan, een lid van de bende, en maakt mee hoe je wordt achtervolgd door de overheid en bounty hunters en het dilemma van de keus tussen de trouw aan je bende en vrienden en je eigen idealen.

Dit allemaal in prachtige graphics, geweldige voice acting en mooie verhalen. Daarnaast heeft de game ook een Online afdeling waarin je onder andere een eigen naam kan maken als Bounty Hunter of pelsjager.

GTA V

Red Dead gaat stuivertje wisselen met GTA V, de andere grote game van Rockstar. Deze zal 7 mei de pass gaan verlaten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments