Na de uitgebreide beschrijving van de bende van Dutch, zijn nu de locaties in de game aan de beurt. We zetten ze op een rijtje voor je.

Valentine NH

Een rauw plaatsje in de Heartlands waarin de veemarkten handelaren, ranchers, cowboy’s, gokkers, outlaws en prostituees van heinde en verre aantrekken. Allemaal bezig met geld verdienen, rotzooi trappen en lol hebben.

Annesburg, Roanoke Ridge

Het leven voor mijnwerkers en hun families is zwaar in Annesburg. De stad levert al meer dan 100 jaar kolen. De werkomstandigheden zijn slecht en het loon is klein. Velen hebben hun leven al in de mijn verloren.

Saint Denis, Nayou NWA

De toegangspoort naar Noord-Amerika met een handelsroute die dwars door het land kruist maakt Saint Denis tot een smeltkroes van culturen en mensen. De plek waar zakenmannen, zeevaarders, arbeiders, bedelaars en dieven samenleven.

Mount Hagen, Grizzlies

Een van de bekendere toppen in de besneeuwde Grizzlies van Ambarino. Mount Hagen staat fier boven Lake Isabella in het westen en Beartooth Beck in het oosten. Het is de passage door de bergketen die samenkomt met de Dakota rivier in het zuiden.

Rhodes, Scarlett Meadows

Spic en span aan de buitenkant aan de buitenkant maar van binnen is er spanning en corruptie die diep in het zuidelijke stadje Rhodes ingraaft. Het ligt al jaren tussen de kempende Braithwaites en Grays , twee plantagebezittende families, in.

Strawberry, Big Valley

Strawberry was niet meer dan een klein houthakkersplaatsje totdat de nieuwe burgemeester, een excentrieke oostkuster, arriveerde. Hij is geobsedeerd met het idee om de plaats om te vormen tot een culturele baken voor de rijke toeristen.

Lagras, Bayou NWA

Een kleine afgelegen kolonie in de moerassen van Bayou Nwa waar de Lemoyne leven. Zij zijn zelfvoorzienend en verdienen een beetje bij met vissen en gids zijn voor reizigers die door het gebied heen willen reizen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments