Vanaf vandaag kan je hem in de Xbox Store reserveren, Red Dead Redemption 2. Niet in een, twee maar liefst in drie digitale versies en ook nog eens een verzamel editie.

In de pre-order krijg je sowieso wat extra zaken zoals War Horse, een paard dus, en de Outlaw Survival Kit die vol zit met voorraden om je door de dag te helpen. Je krijgt ook nog wat extra geld voor de story mode. Dit ingame geld zorgt dat Arthur Morgan genoeg geld heeft om een wapen en wat andere zaken te kopen. En je krijgt ook een schatkaart voor de story. Eis is wel dat je hem voor 31 juli hebt gereserveerd.

Special Edition

De Special Edition heeft nog wat extra spul voor het verhaal waaronder de Bank Robbery Mission en Gang Hideout. Ook zit een een extra paard in, een Dappled Black Thoroughbred. Ook krijg je een aantal bonussen in de vorm van een talisman en een medallion. Dat is lang niet alles maar dat moeten jullie zelf maar even checken.

Ultimate Edition

Er is ook nog een Ultimate Edition die naast de inhoud van de Special ook nog wat extra zaken heeft zoals bonus outfits en nog een paard. Ook kan je sneller uplevelen naar rank 25.

Een extraatje die elke reserveerder krijgt is een behoorlijke geldinjectie in GTA V van een half tot wel twee miljoen.

Collectors

En dan hebben we nog de Collectors Box die je via Rockstar kan bestellen. Wat daar allemaal in zit? Check de onderstaande afbeelding.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments