Red Dead Redemption 2 komt eraan en hij is ENORM! Begin maar vast met het uitspelen en verwijderen van de games die nog op je harde schijf staan, want je gaat de ruimte nodig hebben.

Nog maar een maand en dan komt de game waar vrijwel iedere gamer op zit te wachten en waarvan het de meeste uitgevers dun door de broek loopt. Red Dead Redemption 2 komt eraan en het lijkt een geweldige game te gaan worden. De wereld wordt groot, gedetailleerd en vol met leven. Zoiets komt natuurlijk wel met een prijs. Ruim er maar vast een astronomische 105 GB ruimte voor in op je harde schijf!

Althans, dat is de hoeveelheid die PS4 Pro bezitters volgens de Amerikaanse retailer Target mogen reserveren, maar veel verschil met de Xbox One X zal er waarschijnlijk niet zijn.

Hoewel 105 GB natuurlijk enorm is, hoeven we er verder ook niet heel moeilijk over te doen. Quantum Break nam ook al zoiets in en ook Forza Motorsport 7 kwam dicht in de buurt. Desondanks is ons advies, begin maar vast met ruimte maken of regel een externe harde schijf.

 

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maurice
Maurice
4 jaren geleden

Ik heb anders zat games die boven de 140GB zitten. op Xbox One X. Dus vind dit nog wel meevallen.