In meerdere landen is het mogelijk om je Xbox games naar je mobiele devices te streamen. Hoogste tijd dat er ook wat accessoires voor ontwikkeld gaan worden. Toch?

Het afgelopen jaar heeft Xbox flinke stappen met hun cloud services gezet. In meerdere landen is xCloud en console streaming beschikbaar. In Nederland is dat ook al mogelijk, zoals je hier hebt kunnen lezen.

Razer heeft de Razer Kishi ontwikkeld

Nu steeds meer gamers ook op hun mobiele devices aan het gamen zijn wordt het de hoogste tijd voor accessoires die deze service ondersteunen. Zo blijkt het best prima te spelen op je smartphone, maar is het zoeken hoe je jouw mobiel tijdens het gamen legt. Tegen een koffie kop? Schuin tegen een boekenkaft? Het werkt gewoon nog niet erg lekker en het vinden van goede clips om je smartphone aan je controller vast te zetten is nog een beetje als zoeken naar een speld in een hooiberg.

De ‘problemen’ zullen echter van korte duur zijn. Onder andere Razer werkt namelijk aan een controller die feilloos aan het telefoon gekoppeld moet kunnen worden. Je zou verwachten dat de XBNL-redactie als eerste een proefexemplaar krijgt, maar ome Phil is ons voor zoals je op de tweet ziet.

Met de Razer Kishi moet op de meeste Android en iOS apparaten gespeeld kunnen worden. Wanneer deze uitgegeven gaat worden is vooralsnog onbekend. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments