Na een zwaar teleurstellende ervaring met de Elite controller besloot ik over te stappen op de Razer Wolverine Ultimate. Een wissel waar ik nog geen dag spijt van heb gehad. Nu is er de opvolger.

Althans, opvolger. Vandaag liet Razer de nieuwe Wolverine voor Xbox consoles zien. De Wolverine V2 is een bedrade controller en het heeft een aantal voordelen ten opzichte van zijn voorgangers.

De controller heeft een nieuw ontwerp met een meer gebogen grip welke iets comfortabeler in de hand moeten liggen. Daarnaast zijn de grips nu van rubber. Zoals bij de voorganger maakt de Razer gebruik van switches in plaats van de gebruikelijke membraamknoppen. Daarnaast heeft deze nieuwe V2 deze techniek ook in de D-pad gebruikt. Deze techniek staat garant voor minstens drie miljoen klikken. De triggers hebben een ingebouwde Hair Trigger Mode welke de afstand van je trigger verkleint.

Deze nieuwe Wolverine V2 is de goedkoopste uit de reeks maar heeft daarvoor wel wat offers moeten brengen. Zo is er geen Razer Chroma RGB lighting meer in (maar wat maakt dat uit) en zijn de “quick acces”-knoppen ook verdwenen. De controller krijgt twee multifunction knoppen naast je bumpers. Dit is wel een groot verschil met de Ultimate die er zes had. Maar goed, deze controller kost je dan ook maar 120 euro.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties