We zijn onderhand gewend geraakt aan het periodiek introduceren van nieuwe operators in Rainbow Six Siege. Maar het blijft stil. Nu weten we waarom.

Men heeft namelijk besloten dat de volgende operators die uit Hong Kong zouden komen, later gaan komen. Dit allemaal onder de noemer Operation Health die een andere tijdlijn laat zien.

Operation Health moet een aantal issues gaan oplossen. Ook gaat men bij Ubisoft investeren in een betere technologie zodat de Rainbow Six Siege serie nog jaren vooruit kan. De drie pijlers waarop dit allemaal rust zie je hieronder:

Men slaat dus een nieuwe drietraps weg in waarin ze geleidelijk nieuwe ontwikkelingen in de game implementeren. De drie stappen bestaan uit het eerst testen op de Technical Test Server, daarna op de pc en als laatste richting Xbox One. Dit plan heeft gevolgen voor de Year 2 Roadmap zoals die in het begin van seizoen twee geintroduceerd werd. De Hong Kong operators staan nu in augustus gepland als onderdeel van seizoen drie en de Zuid-Koreaanse operators komen dan in november als deel van seizoen drie. De Poolse GROM operators zullen dan nog later komen maar die hebben geen datum gekregen.

Ook is het aantal maps wat uit gaat komen verminderd naar drie (waaronder de Ibiza map die we nu al hebben). Hieronder de vernieuwde Roadmap.

Al met al weer een teken dat de aanschaf van een seizoenspas, zeker in het geval van Rainbow Six, niet altijd even handig is. Of er richting de bezitters nog iets van een vergoeding komt, dat vermeldt Ubisoft niet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments