Het laatste seizoen van jaar 2 is er dan eindelijk. Drie nieuwe operators en een nieuwe map. De bijzonderheden zijn bekend gemaakt en wij zetten ze op een rij.

Update 5-12

Dit nieuwe seizoen bevat de nieuwe Mok Myeok Tower map, een angstaanjagend hoog gebouw in Zuid-Korea. Operation White Noise introduceert ook drie nieuwe operators – Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM – elk met hun eigen, kenmerkende wapens en vaardigheden.

De drie nieuwe Operators zijn nu direct beschikbaar voor spelers met de Year 2 Pass en zijn vanaf 12 december door alle overige spelers vrij te spelen met Renown, de in-game currency in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Spelers kunnen de Year 2 Pass nog tot en met 12 december aanschaffen om zo vroegtijdig en direct toegang te krijgen tot de nieuwe Operators van Operation White Noise en die van eerdere Operations van Year 2.


Origineel bericht

Laten we met de map beginnen. We betreden de Mok Myeok Tower in Seoul, Zuid-Korea. Mok Myeok is een gigantische communicatie en observatie toren. Het overziet de hele stad. In het gebouw ontmoeten moderne en traditionele Koreaans stijlen elkaar. In Rainbow Six Siege wordt Mok Myeok aangevallen. De gevechten vinden plaats in een restaurant, een nachtclub, een kunstgalerij en de kantoren van deze toren.

Operators

Zoals bij de vorige reeks, krijgen we deze keer ook weer drie nieuwe operators. Ëén Poolse en twee Zuid-Koreaanse. De Zuid-Koreaanse operators zijn onderdeel van het 707th Special Mission Battalion die ook wel de “White Tigers” worden genoemd.

Als eerste de aanvallende partij, Grace “Dokkaebi” Nam die een apparaat bij zich heeft welke de telefoons van de verdedigende partij kan hacken en ze daarmee kan laten afgaan. De ringtones verraden waar de verdedigers zitten en zo worden zij een makkelijk doel. Mocht Dokkaebi de verdediger killen terwijl hij met zijn telefoon bezig is, dan kan hij de CCTV en de camera’s van Valyrie hacken en meekijken.

Als verdediger krijg je Chul “Vigil” Kyung Hwa erbij. Vigil’s ERC-7 is een video stoorzender. Het zorgt ervoor dat geen drones en de Logic Bom van Dokkaebi hem kunnen waarnemen. Hij wordt onzichtbaar en dat maakt dat hij niet te volgen is voor de aanvallers.

De derde nieuwe operator is er eentje van het Poolse GROM team. We krijgen de oudere zuster van Ela, de Poolse operator van de vorige keer. Zofie Bozak heeft een KS79 LIFELINE welke impact granaten en schok granaten kan afvuren. Ze heeft twee impact granaten en vier schokgranaten tot haar beschikking. Daarnaast is ze bestand tegen de mijnen van haar zus en wordt het effect daarvan met de helft verminderd. Ook kan ze zichzelf reviven als ze gewond neergaat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments