Rainbow Six Siege is voor ons een shooter om naar uit te kijken. De designer Benoit Deschamps liet zich bij een presentatie van de game in Sydney ontvallen dat ze zo’n 50 map ontwerpen hadden. Dat zo’n aantal te hoog is, weet iedereen, dus werd het gereduceerd tot een totaal van 10 maps. Dit gaat wel over het aantal maps bij de release. Met DLC erbij zal dit aantal later wel hoger komen te liggen.

Benoit Deschamps zei er meteen bij dat ze al bezig waren aan die DLC. We zullen we wel nog even geduld moeten uitoefenen, want eerst staat de beta nog gepland voor 24 september, gevolgd door de officiële release op 1 december.

Toen er werd gevraagd om meer verduidelijking over de maps wou Deschamps niet zo veel loslaten, al zei hij wel: ”Ubisoft dacht aan 10 random maps, maar ik wou verder gaan. Ik wou dat elke map zijn eigen speciale effecten en gevaren had. Zo heb ik ook per map verschillende geluidseffecten en heb ik het aantal vijanden voor elke map afzonderlijk gekozen.”

Op 24 september zullen we een eerste oordeel kunnen vellen over wat Deschamps en zijn team gemaakt hebben van de voorlopig veelbelovende game, want dan begint de bèta!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments