Rainbow Six Siege Operation Shifting Tides onthuld

Operation Shifting Tides, het laatste seizoen van het vierde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, introduceert een nieuwe aanvaller en verdediger, respectievelijk Kali uit India en Wamai uit Kenia en een opnieuw ontworpen versie van de map Theme Park.

De aanvaller Kali en verdediger Wamai zijn de twee nieuwe Operators die worden toegevoegd aan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege met Operation Shifting Tides. Kali is gewapend met het gloednieuwe CSRX 300 scherpschuttersgeweer. Dit wapen breekt barricades en luiken met één schot. Verder is één schot in de torso genoeg om de tegenstander neer te halen (injure). De gadget van Kali is onder de loop van de CSRX 300 te vinden: de LV Explosive Lance, die alle gadgets vernietigt aan beide kanten van een breekbare of verstevigde oppervlakte. Wamai beschikt op zijn beurt over een gadget genaamd het Mag-NET Systeem. De gadget trekt vijandelijke projectielen aan en laat ze afgaan op de locatie van de geplaatste Mag-NET. Wamai maakt granaten en andere projectielen nutteloos of beter nog, hij keert ze tegen hun gebruikers.

Naast deze twee nieuwe Operators, ontdekken spelers de opnieuw ontworpen map Theme Park. In deze nieuwe versie is het gehele spoorplatform verwijderd en zijn de oost- en westkant van de map dichter bij elkaar gebracht. De bomplaats ‘Waterspuwer en het Griezelige Restaurant’ zijn vervangen door ‘de Troonzaal en Wapenopslag’. De Gongkamer in dit gebied is de nieuwe hoofdingang, terwijl de Arcade-ingang (voorheen de hoofdingang) voortaan geblokkeerd is.

Overige updates die met Operation Shifting Tides naar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege komen:

  • Een vernieuwd penetratiesysteem voor ledematen (kogels gaan nu door ledematen heen en raken mogelijk ook het hoofd of de torso met de bijbehorende schade)
  • Om te stoppen met het abseilen aan de zijkant van gebouwen moet voortaan een knop ingedrukt worden, om ongewenste acties te voorkomen
  • De prijzen van verschillende Operators worden verlaagd (Hibana, Echo, Dokkaebi, Vigil, Zofia, Nomad en Kaid)
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments