Als we een game een succes kunnen noemen, zeker wat betreft spelersbase en looptijd, dan is het Rainbow Six Siege wel. Maar wat als de next-gen komt?

Pas geleden liet Ubisoft Montreal de plannen voor Rainbow Six Siege en next-gen weten. Die plannen zijn helder. Ze blijven updates leveren en het plan is om operators toe te blijven voegen tot het spel ongeveer 100 speelbare characters heeft.

We willen absoluut geen vervolg uitbrengen. We gaan onze community niet verdelen tussen de verschillende platforms. Eigenlijk zouden we alle spelers op welk platform dan ook de optie willen geven om met elkaar te spelen. Die filosofie gaat mee naar de next-gen.

Hij had aan zijn team al gevraagd hoe zij de toekomst zagen, hoe ze hun huidige spelers mee zouden kunnen nemen. Er kwamen opties zoals een klein bedrag voor een upgrade of backward compatibility uit.

De kracht van elke multiplayer game ligt in de grootte van zijn community. Dus ik geloof dat we alles op alles moeten zetten om, wanneer de next-gen komt, we dit gaan behandelen als een high-end pc versus een gewone pc.

Rainbow Six Brand Director, Alexandre Remy

Met andere woorden, kijkend naar de console waarop de game draait gaan er wat knoppen aan of uit. Maar de game moet gewoon speelbaar blijven, op elke console, current-gen of next-gen.

Voorlopig wachten we op de volgende uitbreiding met wederom twee nieuwe operators.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments