De toekomst van Rainbow Six Siege gaat op de schop. Veel nieuwe zaken en een nieuwe manier van operators vrijgeven. Wat gaat er komen in seizoen 3?

De tijdlijn die wij in een video van Rainbow Six Siege kregen te zien geeft wat bijzondere veranderingen prijs. Zo zien we in seizoen één, die operation Chimera gaat heten, dat er wel twee nieuwe operators bijkomen maar geen nieuwe map. Deze nieuwe operators komen niet van nieuwe Counter Terrorist Units maar behoren tot al bestaande teams. Zo zien we in het eerste seizoen een Franse en Russische operator genoemd worden.

Ook lanceert men een nieuwe co-op mode. In dit eerste seizoen zal er de mode Mission Outbreak te vinden zijn. Dit lijkt de geruchten dat er een zombie-mode in de game zou gaan komen te bevestigen. Het gerucht gaat dat je in deze mode speciale Mexicaanse operators krijgt die een HAZMAT outfit hebben. De anderen zullen waarschijnlijk niet speelbaar zijn. Dit is voor de PvE spelers goed nieuws want sinds de release van R6 zijn er geen veranderingen in de PvE Terrorist Hunt mode geweest. Je kreeg de nieuwe map en dat was het.

Seizoen twee en drie

In seizoen twee gaan we op de traditionele manier verder. We zien twee nieuwe Italiaanse operators en een nieuwe map verschijnen. Hier zullen we waarschijnlijk leden van de 1° Reggimento Carabinieri Paracadutisti “Tuscania” tegen gaan komen.

In seizoen drie stappen we weer terug en komen de nieuwe operators uit bestaande eenheden, de Britse en Amerikaanse. Verder zien we dat er een Rework map in de tijdlijn staat. Dit betekent waarschijnlijk dat er een bestaande map wordt omgebouwd tot iets nieuws met een nieuw thema.

Seizoen 4

Als laatste grijpt R6 weer terug naar de traditionele releases. We zien twee operators uit Marokko met een Marokkaanse map. Ook daar zijn natuurlijk nog geen bijzonderheden over bekend.

Al met al dus weer genoeg nieuwe zaken om meer vooruit te kunnen. Nu nog wat aan de game tweaken zodat er bepaalde zaken niet meer voor kunnen komen en de game is weer klaar voor de toekomst. Ik persoonlijk zou wel graag een ‘Sniper’ tweak willen zodat verdedigers die naar buiten komen direct worden neergeschoten. Net zoals dat realistisch gezien in het echt ook zou gebeuren. Dit zou tenminste het spawnkillen opheffen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments