De gratis DLC van Rainbow Six Siege heeft zijn eerste uitgave gister gehad. Black Ice is de naam.

Gisteravond heb ik er al wat schoten in gelost en de eerste nieuwe operators in actie gezien. En die ‘vallen’ niet tegen. De eerste expansie heeft Operation Black Ice als naam gekregen. Het voegt een nieuwe map toe, twee nieuwe operators en een aantal gameplay upgrades.

De uitbreiding is gratis, tenminste als je het geduld hebt om nog een weekje te wachten. De seizoenspashouders konden de nieuwe operators gisteren al unlocken. De rest kan dat volgende week gaan doen. Allereerst de nieuwe map die de naam Yacht of Jacht draagt. Zoals de naam al aangeeft is het een groot besneeuwd en bevroren jacht die vastgelopen is in een ijsmassa op de Hudson en die jij vervolgens moet binnenvallen. De twee nieuwe operators zijn van het Canadese Joint Task Force 2 CTU en dragen de namen Buck en Frost.

operators

Buck is de aanvallende partij en hij is voorzien van een Skeleton Key. Dit is een under-barrel 12 gauge shotgun die dus onder je hoofdwapen is bevestigd. Bij de hoofdwapens heb je de keuze tussen een C8-SFW of een CAMRS (Canadian Army Marksman Rifle System). Als secondary heeft Buck een Mk1 9mm ter beschikking.

Frost is de verdedigende partij. Zij is voorzien van een val die, als je erop stapt, je been afklemt waarna je langzaam doodbloedt (als je niet gered wordt tenminste). De val heeft geen elektronica dus kan niet gespot worden of uitgeschakeld door een EMP. Beide zijn vrij te spelen door 25.000 van je hard verdiende credits in te wisselen.

De game heeft ook wat gameplay upgrades gehad. Zo kan je nu elke plek op de map maar één keer per ronde kiezen en kan je zelf bepalen waar je begint. Ook is er nu een spectator view waarbij een 11e speler van bovenaf de game kan volgen.

spectator

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments