Jaar 2 van Rainbow Six Siege is bijna ten einde dus tijd om jaar 3 te introduceren. Wat zit er allemaal in de Year 3 Pass?

De Year 3 Pass is namelijk een VIP premium jaarlidmaatschap, waarmee spelers zeven dagen eerder toegang hebben tot acht nieuwe Operators uit Rusland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Marokko, die verspreid over het jaar verschijnen. We hebben daar hier al het één en ander over geschreven. Andere VIP-voordelen zijn 600 Rainbow Six credits, voortgangboosts, cosmetische items, kortingen in de shop en meer. Daarnaast ontvangen spelers de Damascus Steel Signature weapon skin als zij de Year 3 Pass voor 5 maart 2018 aanschaffen. Spelers die in het bezit zijn van de Year 2 Pass, ontvangen 600 extra Rainbow Six credits als ze de Year 3 Pass aanschaffen. De Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3 Pass is nu verkrijgbaar voor €29,99 in de Xbox Store.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft onlangs de mijlpaal van 25 miljoen spelers bereikt. Ook is de laatste content van Year 2, Operation White Noise, beschikbaar gemaakt voor al deze spelers. Het blijven investeren in de spelers is van groot belang en daarom zijn de drie nieuwste Operators – Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM – elk met hun eigen, kenmerkende wapens en vaardigheden, vanaf nu door alle spelers zonder Year 2 Pass vrij te spelen met Renown, de in-game currency in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties