Rainbow Six Siege in Japanse sferen

Voor de fans van Rainbow Six Siege staat de laatste DLC voor de deur. We gaan naar het land van de Rijzende Zon. 成功 

Operation Red Crow neemt ons mee naar Japan. Dit levert ons weer een nieuwe map op. Dit keer gaan we naar een wolkenkrabber en bevinden we ons hoog boven de straten van Nagoya. In deze woning is de Yakuza, de Japanse maffia, de baas. We zien prachtige Japanse sfeerbeelden en voelen de hoogte waarop dit level zich afspeelt.

S.A.T.

Dan de twee nieuwe operators die de seizoenspashouders direct bij release al kunnen gebruiken. De rest zal nog even een week moeten wachten totdat je die met 25.000 ingame credits aan kan schaffen.

Team Rainbow krijgt als eerste versterking van Yumiko Imagawa AKA Hibana, wat “vonk” in het Japans betekent. Zij is een onderdeel van het S.A.T., Special Assault Team. Dit is een paramilitaire contraterrorisme-eenheid die tot 1996 geheim was en bestaat uit kleine, zwaargetrainde teams die over heel Japan verspreid zijn. De aanvallende Hibana heeft een speciale breach tool die van afstand kan worden afgevuurd en een groot gat in muren of barrieres brandt. Ze is bewapend met een SuperNova of een Type-89.

hibanaheader_2744561

Als verdedigende partij maken we kennis met Masaru Enatsu uit Tokyo. Zijn bijnaam is ‘Echo’ (エコー). Echo maakt gebruik van een drone waarmee hij het gebied kan verkennen. Echo uitgerust met de SuperNova en MP5SD4 als primaire wapens en de PM9 en P229 als secundaire wapens.

echoheader_2746421

Wil je meer zien, bekijk dan de livestream die in de trailer wordt aangekondigd. Vanaf 17 november is deze gratis update beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments