Rainbow Six Siege Dust Line brengt je Arabische actie

Het tweede seizoen van Rainbow Six Siege is bijna gearriveerd. Hier zijn de bijzonderheden.

Dust Line was al aangekondigd en we weten al hoe de twee nieuwe operators genaamd zijn. Nu wat meer informatie over de nieuwe uitbreiding. Laten we beginnen met de nieuwe map.

Border Control

Dit is de naam van de nieuwe map gesitueerd in een grenspost ergens in het Midden-Oosten. Het is een gebouw met een omloop en een centrale ruimte in het midden. De map heeft meer destruction mogelijkheden dan welke eerdere map ook. Je kan dus naar hartenlust muren openbreken.

Valkyrie

Dan de nieuwe operators. Eerst de verdedigende partij. Dit is een vrouwelijk SEAL uitgerust met een viertal portable camera’s. Dit is vooral erg prettig omdat de doorgewinterde spelers alle vaste camera’s precies weten te zitten waardoor je al snel ‘blind’ bent als verdedigers. Valkyrie maakt dat je aanvallers beter moeten zoeken naar camera’s, een prettig voordeel voor de verdedigende partij. Verder is zij bewapend met een SIG MPX of een SPAS-12.

cameraBlackbeard

De aanvallende man is tevens een SEAL. Deze operator heeft een Armed Rifle Shield die hem in staat stelt om als eerste een kamer in te gaan. Zijn wapens zijn de SCAR-H of MK 11.

Rifle-shield

Verder zal deze update 50 verbeteringen aan de game doorvoeren. Tijdens de ESL heeft Ubisoft een presentatie gehouden over deze nieuwe uitbreiding. Je kan deze hier zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments