We weten nog weinig over de komende Rainbow Six, behalve dat hij als titel Quarantine zou gaan krijgen. Tenminste, zo was dat aangekondigd.

Nu hebben we begrepen dat die naam toch anders gaat worden. De patch-file voor Rainbow Six Quarantine is pas geleden ontdekt in het PlayStation netwerk. De patch van 14GB, die update 1.01 had gekregen, wordt beschreven als de launch patch. Bij wat graafwerk kwamen ook de dash icon en de boot screen tevoorschijn waarop Ela te zien was omhuld door een soort zwart web. Aan deze afbeeldingen was de titel Rainbow Six Parasite verbonden. Dit was voer voor speculaties want was dit dan de naam van deze game en was deze verandering resultaat van de huidige pandemie?

In een verklaring liet Ubisoft weten dat “Parasite alleen een placeholder is die onze interne teams gebruiken. We hebben pas een interne test van de game gedraaid en een aantal van die details is naar buiten gekomen. We kunnen bevestigen dat dit een glimpje van de komende game is en we zullen meer details met jullie gaan delen, waaronder de officiële naam”.

De game stond voor 2020 in de planning maar is nu vertraagd tot de eerste helft van 2021. Dat betekent dat we tussen nu en vier maanden de game gaan zien verschijnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments