Wat is dit nu? Heeft Xbox/Microsoft een dealtje met Ubisoft gesloten? Want een Ubi-game vanaf dag één in de Game pass, dat is nogal wat.

Het gaat hier natuurlijk over Rainbow Six Extraction die beschikbaar zal zijn op dag één met Xbox Game Pass, PC Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate wanneer dezeop 20 januari uitkomt. Rainbow Six Extraction is een tactische 1-3 speler co-op PvE FPS waarin je de elite operators van Rainbow Six verenigt tegen een dodelijke buitenaardse dreiging die bekend staat als de Archaens.

De operators van Rainbow Six staan op het punt om hun grootste uitdaging aan te gaan wanneer Rainbow Six Extraction lanceert op Xbox One, Xbox Series X|S, maar ze zullen het niet alleen doen – verre van dat. De operators zullen worden vergezeld door Xbox Game Pass-leden uit de hele wereld op console, pc en cloud om hen te helpen in de strijd tegen het zich steeds ontwikkelende buitenaardse gevaar dat de wereld bedreigt.

Ubisoft deelt onze streven om fans op dag één nieuwe en spannende games te brengen en heeft vandaag ook aangekondigd dat Ubisoft+ in de toekomst naar Xbox-platforms zal worden gebracht. Dit zal een geweldige toevoeging zijn voor fans die nu nog meer manieren hebben om toegang te krijgen tot de games en ervaringen waar ze zo van houden op Xbox. Dus misschien gaan we Ubisoft+ wel als onderdeel van de Game Pass Ultimate gaan zien. Duimen maar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties