Eerder dit jaar mocht ik RAGE 2 reviewen wat ik best een prima game vond, ondanks het zwakkere en vooral korte verhaal. De gameplay was voldoende, maar het was allemaal zo kort. Nu, met de Rise of the Ghosts, komt daar hopelijk verandering in.

Eind september kunnen RAGE 2 fans weer aan de slag met de game. Rise of the Ghosts moet zorgen voor nieuwe avonturen middels een nieuw verhaal en zelfs een hele nieuwe regio! In deze regio vind je kannibalen, Felrite bezeten Ghosts, een nieuwe Feltrite Laser Launcher en bijvoorbeeld ook een nieuwe Void-vaardigheid die je kan inzetten tegen de Ghosts.

Wa kost da?

Heb je de Deluxe Edition? Dan krijg je op 26 september automatisch toegang tot Rise of the Ghosts. Heb je die niet? Dan kost het je 1500 RAGE-munten of €14,98. Je kan ook 2000 RAGE-munten investeren in de Deluxe upgrade van je game. Dan krijg je later dit jaar ook nog de tweede DLC erbij.

Dus, nog even op een rijtje.

  • Gloednieuw Verhaal
  • Nieuwe Vijandelijke Factie, de kwaadaardige Ghosts.
  • The Overgrown City, een enorme nieuwe regio om te verkennen.
  • Nieuw Wapen – Feltrite Laser Launcher: Dit krachtige nieuwe wapen verbrandt alle vijanden op zijn pad met een dodelijke Feltrite-straal.
  • Nieuwe Vaardigheid – Void: Richt je op een vijand met Void om ze te grijpen in de air ragdoll-stijl voordat je ze doet vliegen met Shatter, of richt je op de mogelijkheid om het hoofd van je doelwit te laten ontploffen. Hoe dan ook, je hebt het waarschijnlijk naar je zin.
  • Nieuw Voertuig – Ghost Motorcycle

Moet ik dit kopen?

Als je RAGE 2 stiekem echt leuk vond om te spelen zoals ik, dan raad ik je aan om de DLC in de gaten te houden. Wacht de reviews af en misschien kan je daarna de sprong wagen. Zoals het er nu naar uitziet is er behoorlijk veel energie gestoken in de DLC. Je krijgt een nieuw gebied en een nieuw verhaal. Maar of dat verhaal wederom 12 uur duurt of dit keer maar 4 uurtjes, dat weet niemand totdat de DLC verkrijgbaar is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments