Jongens, jongens. Deze hype train is niet te stoppen! Ook vandaag brengen wij weer wat heerlijk nieuws rondom RAGE 2. Kan deze game überhaupt nog een flop worden? 

Daar word je toch blij van?

Als er ook maar iets goed duidelijk is geworden het afgelopen jaar is het wel dat lootboxes absoluut niet gewaardeerd worden. Gelukkig hebben de grote breinen achter RAGE 2 daar rekening mee gehouden en hoeven wij in deze gruwelijke shooter absoluut geen loot boxes te verwachten, vertelt Tom Willits van id Software.

“We will not have any loot boxes, I can say for sure. We have this novel approach: you buy the game and then you play it.”
Tom geeft hierboven aan dat het eigenlijk heel simpel is: je koopt een game en je speelt ‘m. Echter heeft de ontwikkelaar ook een eigen visie op de game, ze willen de game namelijk als een ‘service’ benaderen en zorgen dat de game ‘lang speelbaar’ blijft. Wat ze daar exact mee bedoelen is helaas nog niet bekend, maar mijn gevoel zegt dat ze dezelfde kant op gaan als de studio achter Dying Light. In Dying Light zijn regelmatig (kleinere) content drops te vinden die variëren van inhoud. Waardoor je bijna elke keer als je de game opstart weer wat nieuws ter beschikking hebt. Of dit genoeg is om mij de game nog langer te laten spelen betwijfel ik echter… Maar goed, meer info volgt snel!
Oké, nog één keer om het af te leren dan:

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments