Nou daar sta je dan lekker in de kou te kleumen voor de nachtelijke launch van GTA V en dan krijg je opeens een pistool op je bakkes gericht.

Het had een avond moeten worden zoals elke andere midnight launch. Een grote hype en als je dan eindelijk dat doosje in je handen hebt, snel naar huis om de rest van de nacht mensen neer te schieten en banken te beroven. Het ging echter iets anders en iets realistischer. De gamers die aan het wachten waren voor GTA V in Houston, in de Amerikaanse staat Texas zijn namelijk zelf door Micheal, Franklin en Trevor beroofd meldt nieuwswebsite ABC.

De mannen hadden vuurwapens en een taser op zak. Volgens het verslag beroofden de mannen eerst de winkel zelf en daarna de wachtenden. De overvallers gebruikten zelfs hun taser op een klant, gelukkig hield deze er geen ernstige verwondingen aan over. Uiteindelijk vertrokken de overvallers met het geld van de klanten en de winkel naar huis. Helaas ging dit makkelijk aangezien de politie niks gezien had en er dus geen sterren werden vrijgegeven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties